Categorieën
logboek

‘Postbank is de Frans Bauer onder de banken’

De Volkskrant meldt dat de Postbank de Frans Bauer onder de banken is. En de Frans-Bauer-bank wordt nu samengevoegd met de ING-bank. Dat is toch de eigenaar van de Postbank, dus waarom niet alle bankzaken onder één en dezelfde ING-vlag.
Foetsie Postbank, dus.

postbank

Stel dat ik weg zou willen bij de Postbank, omdat ik me niet thuis voel bij een Jort-Kelder-bank. Ik mis daar dat stukje merkbeleving. Ik wil het liefst bij de Frans-Bauer-bank blijven.
Omdat ik zo gewoon ben gebleven of in een woonwagen woon.
Hoe doe ik dat dan? Bestaat er al zoiets als een rekeningnummer-behoudbeleid voor overstappers? Kan ik mijn gironummer gebruiken bij de Rabobank? In alle systemen die ik tot nu toe gebouwd heb voor allerlei bedrijven moest een check zitten of iets een bankrekening was of dat het een gironummer was. Gaat dat met het wegsaneren van de Postbank verdwijnen?

Vragen, vragen, vragen…
Antwoorden, iemand?

1 reactie op “‘Postbank is de Frans Bauer onder de banken’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.